FÖRRÄTTER | STARTERS
TERRINE DE FOIE DE CANARD
Husets ankleverterrin med aprikos, mixsallad, sauternegelé, smörstekt brioche och hasselnöt – 169 kr.
STEAK TARTARE
Fransk råbiff av oxfilé med dijonsenap, kapris, rödbeta, äggula och färskriven pepparrot och bröd (med pommes frites till hel).
– Halv 145kr. / Hel 219 kr.
TOAST NORDIQUE
Löjromstoast, smörstekt brioche, rödlök och smetana – 199 kr.
CHÈVRE CHAUD
Honungsgratinerad getost på lantbröd, serveras med husets nötmix och roquette – 109 kr.
FOUGASSE AUX FRUITS DE MER
Fransk ”pizza” med cocktailtomater, parmesan, räkor, kräfta, bacon och citron – 139 kr.
ÉCREVISSES GRATINÉES
Havskräftor gratinerade med smör, vitlök, färska örter, citron och fänkål, serveras med färskt bröd och aioli – 139 kr.
CARPACCIO DE BOEUF MARINÉ
Carpaccio av gravad oxfilé med dijoncrème, kapris, hyvlad parmesan, rostade pinjenötter samt ruccola toppat med tryffelolja – 149 kr.
SOUPE À L’OIGNON GRATINÉE
Klassisk fransk löksoppa med gratinerad gruyère och krutonger – 99 kr.