Skip to main content
[vc_empty_space height=”30px”]

Julbord på Avenyn

Välkommen till ett exklusivt Julbord på Avenyn 7.

I år höjer vi ambitionsnivån ytterligare och serverar ett julbord där både mat, miljö och service är en upplevelse i sig. Från och med den 1 december 2021 och fram till den 23 december 2021 så står våra dörrar öppna för Julen. Kom gärna in och njut av ett julbord med rena och enkla smaker med utvalda råvaror.

Nytt för i år är också vår berömda takterass med sin mysiga juldekoration och nostalgi laddade dofter som hör till julen. På de nedre våningarna så kan du sjunka in i våra mysiga soffor och fåtöljer till värmen av brasan. En stund att att fly kommande midvinterkylan och avnjuta varm glögg med pepparkakor till en traditionsenlig julmusik.

Meny

Julbordet dukas givetvis traditionsenligt som dignar av klassiker som julskinka, köttbullar, prinskorv, gravad lax, varmrökt lax, kallrökt lax, rostbiff, leverpaté, viltpaté, ägg med räkor, julsill, senapssill, Janssons frestelse, husets kallskuret, rödbetssallad, päron- och valnötssallad, fransk potatissallad, skagenröra med mera.

Priser och bokning

[vc_empty_space height=”30px”]

Julbordet lunch måndag till fredag 398:- (för företag 355,37+moms)
Julbordet helgdagar samt kvällstid 598:- (för företag 533,95+moms)

Oavsett om du önskar boka julbord för två personer eller kanske vill bjuda med dina kollegor så är ni djupt välkomna till oss på Avenyn7. Kontakta oss gärna i god tid för säkerställa er plats då många är ute tidigt med sina julbordsbokningar. Våra bokningar gäller från och med 1 december – 23 december 2021.

[vc_single_image image=”5099″ img_size=”full” alignment=”center”]

Välkommen med din bokning av julbord

Bokning för Julbordet sker minst en dag i förväg genom vårt bokningsformulär
BOKA JULBORD” eller att ni ringer till 031 – 124444.